Eerste wandeling van de dinsdagwandelgroep

Vanochtend startte Remmert en ik de wandelgroep op dinsdagochtend. Nou ja, een groep zijn we nog niet op dit moment, want de groep bestaat uit twee leden: Remmert en ik ☺. Dus : Kom erbij , kom erbij en zet je zorgen maar opzij ☺

Tijdens onze wandeling vielen maar een paar druppels uit de lucht en de wind was op sommige plekken best aanwezig, maar wel lekker. We hadden baat bij de verschillende laagjes kleding die we aan hadden, want als je uit de wind liep en het zonnetje brak door, was het meteen lekker warm. Maar als je door de weilanden in de wind liep, was het ook meteen weer fris. Jas aan, jas uit en dat in repeat. Echt lenteweer dus!

Natuurlijk stonden we ook even stil bij de lammetjes, schaapjes, lepelaar en een verloren ei. Een lammetje was ontsnapt uit het weiland. Samen hebben we dit lammetje weer terug weten te begeleiden naar de boerin die de lammeren melk ging geven.
De gehele wandeling hebben we gepraat met elkaar. Veel onderwerpen zijn aan bod gekomen. Dat maakt het samen wandelen op tempo ook erg gezellig.
Tussendoor een paar tips gegeven over wandeltechniek en stiekem ook al wat over hardlooptechniek.

Anderhalf uur hebben we het heel gezellig met elkaar gehad, maar Remmert en ik zouden het heel fijn vinden als er nog meer gezellige mensen aansluiten, zodat we nog meer onderwerpen met elkaar kunnen delen.
Wil jij graag meer gaan bewegen om bijvoorbeeld conditie op te bouwen, af te vallen en/of spieren en pezen sterker te maken, maar lukt het niet om zelf op te starten of in je eentje te doen? Sluit je dan aan bij onze wandelgroep☺☺!
We gaan gezellig samen wandelen, ideeën en gedachten uitwisselen, elkaar sterken in doorzetten van je doel en tussendoor krijg je wat tips en oefeningen van mij. Hoe leuk is dat?

Kom een keer gratis mee en ervaar de sfeer.

Meld je aan via het evenement op Facebook door op 'gaat' te klikken of via de mail bianca@swimrunnerderland.nl of bel mij even 06-53719898.

Voor kosten en inschrijven verwijs ik je naar de website: info.contact.tarieven en inschrijfformulier. proeftraining aanvraagformulier.

Heb je vragen? Bel of mail mij even.

Remmert en ik verwelkomen je graag in onze groep☺