Swimrun testrondje over Teletubbieland

In 2019 hebben we voor het eerst meegedaan met Swimrun evenement dat werd georganiseerd door @Krassport in de Kennemerduinen. Als Team BH (volg ons op insta ☺) zwemmen, fietsen en lopen we al een paar jaar samen, maar aan een touwtje een wedstrijd doen was compleet nieuw.

We waren direct enthousiast over dit Scandinavisch fenomeen. Geweldig om als team van 2 te rennen en te zwemmen door de natuur! Een wetsuit van @orca en swimrunschoenen van @vivarobarefoot gekocht, zelf een elastiek door een pullbouy geknutseld. De handpaddles en een @Saferswimmer hadden we al. Bianca heeft nog een @zone3 swimrun drijfboei aangeschaft die je als rugzak kan dragen. Echt super handig.

Daarna zijn we zonder enige kennis van swimrun met onze nieuwe gear trainingsrondjes gaan rennen, zwemmen, rennen, zwemmen . . . . . . . .

Bijvoorbeeld hier in de Mooie Nel en Schoteroog (aka Teletubbieland) springt Henk van de steiger van @Pavilioenloef het water in. Goed in de gaten gehouden door een nieuwsgierig hondje.

Check hier een short story op youtube: Swimrun testrondje over Teletubbieland Geef je een thumbs up? En vergeet je niet te abonneren.

 Fotocredits: Bianca | rennenopgevoel

Van onze trainingssessies zullen we in 2020 ook regelmatig foto's en filmpjes maken en op youtube en instagram posten. 

Wil je mee op swimrun avontuur? Stuur ons even een berichtje: info@swimrunnederland.nl