Leer borstcrawl zwemmen en geniet van zwemmen in de natuur


Update seizoen 2022: Vanwege gezondheidsproblemen van Henk geven we tijdelijk geen borstcrawl cursus. We hebben een zwem-partner gevonden in Razmik van SwimEasy. Hij kan je zeker verder helpen.      Zijn zwembedrijfje vind je via http://www.swimeasy.nl

Zwem je regelmatig, maar wil je nu eindelijk eens de borstcrawl onder de knie krijgen?
Of beheers je deze zwemslag al, maar wil je je zwemtechniek verbeteren omdat je binnenkort een triatlon gaat doen? 
Ben je op zoek naar zwemmaatjes om met elkaar in het buitenwater te zwemmen?
Geen probleem, ik kan  je daarbij helpen.   
Techniek lessen borstcrawl
Voor de privélessen borstcrawl beschikken we over twee instructie-zwembaden in de regio Haarlem en de regio Zaanstreek. Het warme water van zwemschool 't SpaarneHuys en zwemschool Assendelft is erg geschikt om in een overzichtelijke en veilige omgeving de techniek van de borstcrawl aan te leren. De lessen worden 1 op 1 gegeven en zijn volledig op jouw niveau en vaardigheden afgestemd. Na een intake-zwemles, waar ik je zwemniveau kan beoordelen en je doel met je bespreek, bepalen we samen de route. Een serie privélessen vormt een op maat gemaakte cursus.
Samen met een vriend of vriendin een zwemles volgen kan ook. 
Zwemmen in de natuur
Zodra de watertemperatuur het toe laat, gaan we naar buiten om te zwemmen in de natuur. Zwemmen in het buitenwater is heerlijk genieten en niet te vergelijken met zwemmen in een zwembad. Tijdens de gezamenlijke zwemtochtjes in het buitenwater kunnen we je de tricks en tips van het zwemmen in open water leren.  De zwemtraining in het het buitenwater is geschikt voor mensen die minimaal 250 meter (10 banen in het binnenbad) zonder onderbreking kunnen zwemmen in schoolslag of borstcrawl. 
Je hoeft echt geen snelle zwemmer te zijn, want we blijven als groep bij elkaar en we houden elkaar goed in de gaten.
Samen uit, samen thuis.
En warme thee na afloop.

Informatie over de prijzen van de zwemlessen borstcrawl vind je hier.