Luister naar je lichaam en ren jouw tempo


Hoofd- en bijzaken
In de maatschappij waarin wij leven zijn we voornamelijk bezig met allerlei zaken in ons hoofd. Wat is er nu fijner om al die 'hoofd'zaken even als 'bij'zaken te ervaren door te gaan rennen op gevoel. Laat de dingen even voor wat ze zijn en geniet van het moment.
Uit ervaring weet ik dat het heel belangrijk is voor je geest en lichaam om af en toe helemaal 'los' te zijn van alles wat er in jouw leven speelt.
Voordelen
Met rennen op gevoel ben je bewust bezig met jezelf. Door mijn training krijg je een betere conditie, ga je beter in je vel zitten (letterlijk en figuurlijk), word je minder vatbaar voor ziektes die voorbij waaien, word je vrolijker, is de eerste stap om  buitenshuis te gaan bewegen makkelijker om te nemen, ontmoet je andere mensen in een kleine groep, verbeter je je eigen prestaties met personal training of groepstraining. De keuze is aan jou.
Gevoel of sporthorloge
Waarom juist rennen op gevoel? Tegenwoordig brengen mensen veel tijd door achter een computer, tablet of telefoon. Op deze apparaten kan je heel veel 'hoofd'zaken regelen. Een sporthorloge is ook zo'n fijn apparaat dat veel data voor jou verzamelt. Dat is superhandig. Mijn insteek is niet om het sporthorloge aan de kant te zetten, maar juist om hem achteraf in te zetten.  Als je rent op gevoel laat je je niet afleiden door je horloge. Hierdoor loop je prettiger, geniet je meer van de omgeving en elkaar. Als je een sporthorloge hebt, doe gerust je horloge om, lees de data na afloop uit en vergelijk dit met hoe jij je voelde op dat moment. Rennen zonder horloge mag natuurlijk ook! 

Voor wie?
Iedereen is welkom om bij mij te komen trainen. Rennen op gevoel helpt de beginnende, maar ook de gevorderde hardloper. Schroom niet als
je nog nooit aan hardlopen bent begonnen. Ik begeleid je graag naar jouw doel. Wil je hardlopen om je hoofd leeg te maken, maar wel de juiste techniek aanleren? Wil je een snelle tijd rennen op de 5 km of misschien wel de 10 km of nog meer? Wil je gewoon gezellig in een groepje lekker een uur buiten rennen? Wil je zo blessurevrij mogelijk blijven rennen? Het kan allemaal. 

Wat kan je verwachten van mij?
Ik zorg voor een lekkere warming up, rek-en strekoefeningen, wat core stability oefeningen en loopscholing om warm te worden. Daarna gaan we rennen en per training zal ik andere opdrachten geven, waardoor je steeds beter en sneller gaat rennen. Als we alle leuke opdrachten hebben uitgevoerd, is het fijn om even rustig af te koelen en de spieren nog even wat aandacht te geven. 

 Wandelgroep
Vanaf 2 mei 2022 start er een speciale wandelgroep van Food&Move. 

Trek je vrolijke schoenen aan...
Het is Food&Move time!

Lidia Bernabei en Bianca Vermeulen zijn verheugd om een ​​nieuw, gezond, leuk en innovatief initiatief te lanceren genaamd Food&Move.

Lidia is een geregistreerde diëtist gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en Bianca is een gecertificeerde mindful walking-instructeur. Samen zijn ze verheugd om je een gloednieuwe wekelijkse afspraak te brengen, genaamd Food&Move - een uur actief wandelen en geweldige discussies over voeding en levensstijl.

 Met of zonder een specifiek doel, we zouden het leuk vinden als je lid wordt van de Food&Move happy and healthy tribe en met ons mooie wandelingen komt maken!

Verwacht een verscheidenheid aan routes, verschillende voedingsgerelateerde thema's en geweldig gezelschap.
De meesten van jullie zullen Nederlands zijn, maar we zijn erg blij dat dames van over de hele wereld zich bij onze tribe voegen.

Met of zonder een specifiek doel, we zouden het leuk vinden als je lid wordt van de Food&Move happy and healthy tribe en met ons mooie wandelingen komt maken!

Verwacht een verscheidenheid aan routes, verschillende voedingsgerelateerde thema's en geweldig gezelschap.
De meesten van jullie zullen Nederlands zijn, maar we zijn erg blij dat dames van over de hele wereld zich bij onze stam voegen.

Food&Move: een paar hele goede redenen om mee te doen

Maak contact met andere vrouwen die willen genieten van een gezond leven

Bouw een betere conditie op en voel je beter over jezelf

Wissel recepten uit

Bespreek problemen

Lees meer over voeding en de laatste gezondheidsinformatie en trends

Ervaar het positieve effect van wandelen en bosbaden

Maar eigenlijk heb je geen reden nodig om lid te worden van Food&Move!

Kom gewoon gezellig met ons mee wandelen!


Onze focus zal liggen op het volgende:

Correcte looptechniek en preventie van blessures

Een betere conditie opbouwen en je beter voelen over jezelf

Gebruik van goede ademhalingstechnieken tijdens het lopen

Fysiek sterker worden en werken aan je conditie

Luisteren naar je lichaam en je hoofd leegmaken

Genieten van de natuur, frisse lucht en elkaars gezelschap

Jij!

Wanneer : Vanaf maandag 2 mei, elke maandag om 19.15 uur
Waar :1ste evenement in het Schoterbos
Kosten : € 50 voor een 10 wandelingen “ Food&Move strippenkaart” geldig voor 16 weken
Inbegrepen : Wandelcoaching, info over voeding, recepten, een kopje thee en gezelligheid

Wil je het eerst uitproberen voordat je een strippenkaart koopt?

Kom gewoon op een maandagavond om 19:15 vanaf 2 mei langs en betaal eenmalig € 7,50. Als je dan besluit om nog een keer of regelmatig te komen, kun je gewoon een "strippenkaart" kopen - zoals hierboven - en de proefkosten worden afgetrokken van de € 50.

Hoe deel te nemen

  • Stuur een mailtje naar  info@mymedidiet.com  met als onderwerp "Join Food&Move"
  • Vermeld uw naam en mobiele nummer

Je wordt toegevoegd aan de Food&Move WhatsApp-groep en wij gebruiken deze om alle logistieke en betalingsgegevens door te geven.

 Na een bepaalde periode zou je bijvoorbeeld kunnen aansluiten bij de hardloopgroep.

Wil je meer lezen over de voordelen van wandelen? Lees hier

Wanneer?
  • Op het inschrijfformulier staan de dagen en tijden wanneer de hardlooptrainingen van 'Rennen op gevoel'  zijn. 
  • Naast groepstrainingen geef ik ook personal training aan 1 of 2 personen. Dit kan op een dag en tijd wat bij jou en mij uitkomt. 
  • Tijdens schoolvakanties kan het zijn dat er geen trainingen zijn. Dit meld ik van tevoren via een mail of app. Je betaalt alleen de trainingen die je daadwerkelijk hebt gevolgd door middel van de aanschaf van een 12 rennenkaart. Elke training houd ik bij wie er aanwezig is . Het is wel handig voor jezelf om de kaart elke training mee te nemen. Op die manier kan je zelf goed bijhouden hoeveel trainingen je nog mag volgen.
Waar?
  • De kidstrainingen zijn in het Schoterbos in Haarlem Noord. Start bij sportcafé De Bruijnerie, Piet Voskuilenstraat 1 bij Tennisvereniging T.V.Kontakt. Dit zit achter zwembad De Planeet. Met de warmere maanden zullen we ook weleens naar de duinen gaan.
  • De woensdag trainingen zijn meestal in de duinen. De rust, de geur van de dennennaalden, de dieren, het uitzicht en de mooie paden in de duinen zorgen voor ontspanning, terwijl jij je inspant. We zullen ook weleens uitwijken naar Het Schoteroog (Teletubbieland) , Spaarnwoude of het Schoterbos. Natuurlijk bericht ik jullie van tevoren waar wij gaan trainen. Wandelen is op verschillende plaatsen. Denk aan de Kennemerduinen, Spaarnwoude, rondom het Schoteroog en Middenduin.
Extra
  • Eerste hardlooptraining is gratis. Wil je graag een keer een proefles? Mail of bel ( linkje staat onderaan deze pagina) mij dan even dan weet ik wanneer je komt. Op dit moment zit ik in de opstartfase en zal ik niet altijd op de locatie aanwezig zijn. Het zou zonde zijn als we elkaar hierdoor mislopen. Op het inschrijfformulier kan je je ook inschrijven voor een gratis proefles.
  • Met een 12 rennenkaart mag je één keer gratis  in de maand met ons mee trailen in de duinen. Dat is een wat langere loop (duurloop) op een rustig tempo ( praattempo). Genieten van de natuur en het rennen staat voorop. Op deze manier leren we elkaar ook op een andere manier kennen. Dit is een social run voor 'Rennen op gevoel' leden. De plek waar we zullen gaan trailen zal elke keer verschillend zijn. Van Kennemerduinen, Waterleidingduinen tot aan Schoorlse duinen.  OP DIT MOMENT IS ER GEEN WEKELIJKSE TRAIL.


Informatie over prijzen van de hardlooptrainingen vind je hier.